Кадиров відреагував на оголошену СБУ підозру

Очільник підконтрольної кремлю Чеченської республіки рамзан кадиров із істерикою відреагував на сьогоднішню підозру СБУ за трьома статтями Кримінального кодексу.

Як заявив він у Telegram, нібито був готовий «взяти Київ», але володимир путін «поки не наказав це зробити».

«Я давно б забрав Київ, і Зеленський, і тому подібні були б у підвалі вже на допитах. Тому дякуй путіну за те, що він нам не дозволяє взяти Київ», - відповів Кадиров.

За його словами, російський президент нібито вже давно має плани піти з війною проти інших країн Європи, і що він «чекає наказу від путіна» покінчити з Україною, зізнавшись, що війна «затяглася».

Нагадаємо, 26 серпня Служба безпеки України оголосила про підозру по трьом статтям Кримінального кодексу голові чеченської республіки росії Рамзану Кадирову.

Крім того, підозру отримали: Данило Мартинов - заступник начальника управління федеральної служби військ національної гвардії росії по чеченській республіці; Хусейн Межидов - командир тактичної групи 249-го окремого моторизованого батальйону Південь 46-ї окремої бригади оперативного призначення північно-кавказького округу військ національної гвардії росії.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО