На Запоріжжі підірвали машину чергового колаборанта, він помер у лікарні

У Запорізькій області підірвали автомобіль Івана Сушка – його було призначено окупантами «головою адміністрації» селища Михайлівка на Запоріжжі.

Про це повідомив член колабораціоністської «головної ради адміністрації Запорізької області» Володимир Рогов у Telegram.

«Сьогодні внаслідок навмисного підриву авто загинув голова «ВДА» смт Михайлівка Іван Сушко. Під сидіння автомобіля «керівника» населеного пункту підклали вибуховий пристрій. Внаслідок вибуху Івана Сушка було поранено і в критичному стані доставлено до лікарні, де він помер», – заявив Рогов.

Нагадаємо, 23 серпня російські ЗМІ повідомляли про обстріл «адміністрації» ватажка «ДНР» Дениса Пушиліна у тимчасово окупованому Донецьку. Сам Пушилін не постраждав.

Увечері 20 серпня в росії підірвали автомобіль російського пропагандиста, ідеолога «русского мира» Олександра Дугіна. Внаслідок цього загинула його дочка Дар'я.

ФСБ росії вже оголосила про «розкриття вбивства Дарії Дугіної». У злочині звинуватили спецслужби України. При цьому ще за день до заяви ФСБ у Зеленського заявили - Україна тут ні до чого, це внутрішні чвари кремлівців.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО