Стрибнути з танка або зобразити божевільного: окупанти шукають нові способи втекти з війни

СБУ оприлюднила добірку перехоплених розмов, де військові рф обговорюють із родичами способи втекти додому. Серед них – «включити васю», зламати руку, зіскочивши п'яним із танка; самостріл на марші.

Перехоплення публікується в Telegram.

«Останнім часом перехоплення СБУ свідчить, що окупанти деморалізовані та вважають війну в Україні справжнім пеклом. Частина з них роздумує, як втекти додому. І вони, не приховуючи, обговорюють це із родичами», – повідомляє СБУ.

В одній із розмов мати ділиться із сином «афганським» дідовим рецептом, як симулювати психічний розлад: «Йди в медпункт, кажи, що мене сильно болить голова, тисне там на вуха, мені здається, що зі мною хтось розмовляє..коротше, щоб ти, на кшталт, включав васю».

А ось іншому «герою» друг запропонував безболісно зламати руку: «нажерись і з танка пізд*нись. Головне, щоби шию не зламали. Стрибай, як щучкою у воду».

Контрактники елітної «червонопрапорної» 39-ї окремої мотострілецької бригади, зазначили в СБУ, просто на марші прострілювали один одному м'які частини тіла, щоб не було наслідків для здоров'я.

Нагадаємо, росія з початку повномасштабного вторгнення в Україну втратила 43,4 тис. своїх солдатів, 1856 танків та сотні одиниць військової техніки.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО