У російському Бєлгороді загинула родина біженців із Харківщини, яка тікала від війни

У російському Бєлгороді в ніч на неділю, 3 липня, внаслідок дій, спричинених російськими військовослужбовцями, загинула родина з села Цупівка Дергачівського району Харківської області.

Про це повідомляє Дергачівська міська рада, а також губернатор Бєлгородської області країни-агресора В’ячеслав Гладков у відео.

«Сьогодні вночі внаслідок дій, спричинених російськими військовослужбовцями, у місті Бєлгород загинула родина Коптелових з Цупівки – 3 людини, зокрема й маленька дитина. Ця інформація надійшла до нас від вимушених переселенців», - повідомив голова Дергачівської громади В’ячеслав Задоренко.

Водночас, він зазначив, що жителі Цупівки та інших тимчасово захоплених населених пунктів Дергачівщини вимушені були тікати від війни через росію до країн Європи будь-якими доступними шляхами.

«На жаль, як бачимо, росія знищує наших людей і на своїй території», - додав Задоренко.

При цьому, губернатор Бєлгородської області країни-агресора повідомив, що в ніч на неділю нібито «внаслідок влучення залишків української ракети» в Бєлгороді загинуло 4 осіб, з яких троє громадян України і один – громадянин рф. Також поранено 4 людей, серед них дитина.

Гладков заявляє, що нібито «Україна нанесла удар трьома некерованими ракетами «Точка У», і їх було збито, але частково зруйнована ракета впала на житловий квартал».

Нагадаємо, що внаслідок нічних вибухів у Бєлгороді загинуло п'ятеро осіб, а ще четверо отримали поранення.

Раніше ми повідомляли, що у багатоповерхівку в російському Бєлгороді влучила частина ракети російського ЗРПК «Панцир», а на озброєнні ЗСУ таких ракетно-гарматних комплексів немає.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО