Армія рф на Херсонщині обладнує третю лінію оборони – МОУ

Російські військові у Херсонській області обладнають другу та третю лінії оборони. Крім того, війська рф обладнують позиції в Брянській області за 3 км від держкордону України.

Про це повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник на брифінгу в Києві у середу, 1 червня, передає Інтерфакс-Україна.

«На Херсонщині противник зараз намагається утримувати зайняті рубежі, зокрема, за нашою інформацією, він уже обладнає другу та третю лінії оборони. Є частковий успіх на Херсонщині, якого нам удалося досягти окремими успішними контрнаступними діями певних підрозділів Збройних сил України», - сказав Мотузяник.

Він додав, що росія проводить інженерне обладнання позицій, збільшує вогневі можливості військ на Слобожанському напрямку, знімає зі збереження озброєння, а також вводить резерви з території рф.

«Наша розвідка повідомляє про те, що російські війська обладнують позиції в районах Подивоття і Некислиця, це Брянська область, росія, близько 3 км від державного кордону України», - додав Мотузяник.

Нагадаємо, днями ЗСУ розпочали масштабний контрнаступ на Херсонщині.

Перед цим повідомлялося, що війська рф підтягують на Херсонщину БМП та РСЗВ.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО