Арестович вважає, що росія відмовилася від планів захоплення Києва, Харкова та Одеси

Російські війська відмовилися від планів захопити Київ, Харків і Одесу, як і будь-які інші міста, тому що розуміють, що цього у них не вийде. Тепер окупанти вирішили сконцентрувати свою увагу на»звільненні Донбасу".

Про це заявив радник глави офісу президента Олексій Арестович під час брифінгу 26 березня, повідомляє УНІАН.

«росія протягом тижня-двох виведе війська з Київської та Харківської областей і перекине їх на Донбас. Вони зрозуміли, що не вийде взяти великі міста, оголосили про завершення першої фази «спецоперації» і початок другої - «звільнення Донбасу»... У них тепер три завдання: оточити наші війська в зоні ООС, повністю окупувати Маріуполь і утримати Південь. Якщо вони Херсон втратять, то повалиться вся їхня Маріупольська окупація. І це все. Захоплення Києва, Харкова, Одеси не буде» - сказав він.

Нагадаємо, президент США Джозеф Байден 26 березня заявив, що початок війни проти України став для Росії її найбільшим стратегічним провалом, який вона могла б допустити.

На тлі війни Росії проти України в країні-агресорі розвиваються два скандальні процеси. І обидва вони вкрай руйнівні для режиму президента Путіна.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО