На Запоріжжі окупанти намагаються дискредитувати українських захисників

У населених пунктах Запорізької області окупанти намагаються дискредитувати українських захисників.

Про це повідомляє Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки та оборони України.

На окупованих територіях, зокрема в населених пунктах Запорізької області, ворог намагається дискредитувати українських захисників. Для цього окупаційні війська вчиняють наступне: через наявні засоби комунікації, зокрема гучномовці, повідомляють про час та місце обстрілів, які нібито планують здійснити українські військові. Вони у визначений час здійснюють артилерійські обстріли «оголошеної» місцевості. Після чого окупанти намагаються отримати інформацію про реакцію населення на здійснені «оголошені» обстріли».

«Таким чином, військові «стратеги» та «психологи» рф намагаються деморалізувати населення для зламу опору ворожим військам і подальшого примирення з російською окупацією», – йдеться в повідомленні.

У Центрі наголошують, що захисники України не використовують варварську тактику обстрілу цивільної інфраструктури навіть у разі необхідності нейтралізації ворожих сил.

Нагадаємо, Служба безпеки України опублікувала аудіозапис розмови російського окупанта. Виявилось, що військові рф сподівалися повернутися додому 25 березня.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО