В Одесі в Генконсульстві Росії палять документацію – ЗМІ

Поки Україна відкликає тимчасового повіреного в Москві, в Одесі співробітники Генерального консульства Російської Федерації почали знищення секретних документів. Над будівлею помітили дим від спалюваних паперів.

Про це повідомляє Думська.

«Жителі Гагарінського плато помітили, що на території Генконсульства РФ почали спалювати документи» - сказано в повідомленні видання.

Кореспондент видання побував біля будівлі Генконсульства. Він зазначив, що на території установи не було ніяких джерел вогню, нічого не горіло, проте в повітрі відчувався стійкий запах гару.

«Військовослужбовці Нацгвардії, які охороняють диппредставництво кажуть, що не помічали за парканом нічого незвичайного. З території Генконсульства не виїжджали машини. Всередині будівлі консульства загашене світло. У дворі стоїть один легковий автомобіль. Ніяких пересувань у дворі зараз не відбувається» - пише видання.

Нагадаємо, що МЗС Росії найближчим часом «з метою безпеки» почне евакуацію співробітників посольства з України. Це відбувається на тлі визнання Росією терористичних «Л/ДНР» на Донбасі та агресивних заяв президента Росії Путіна.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО