ОПЗЖ все ж таки відвідувала позачергові засідання Ради, незважаючи на обіцянку Рабіновича

Народний депутат від «Опозиційної платформи – За життя» Вадим Рабінович не виконав обіцянку про те, що фракція не братиме участі у позачергових засіданнях Ради, «поки що монобільшість не поверне в країну мир».

Обіцянку Рабінович давав 13 липня, нагадує «Слово і діло».

«Де питання миру, яке вимагає негайного вирішення і за яке голосували, зокрема, ваші виборці? На вашому порядку денному йому місця зовсім не знайшлося! Ми, «Опозиційна платформа – За життя», не братимемо участі у ваших позачергових шоу із різними фішечками. Фракція ОПЗЖ не братиме участі у позачергових засіданнях доти, доки ви, монобільшість, не повернетеся до питання миру і не припините репресії проти лідерів нашої партії», – заявляв нардеп.

«Опозиційна платформа» повністю ігнорувала позачергові засідання парламенту 14-15 липня та 20 липня, 23-24 серпня та 8 вересня. Але потім бойкот припинився: 23 вересня та 7 жовтня представники фракції були на позачергових засіданнях.

Таким чином, депутат обіцянку не виконав.

Нагадаємо, раніше Вадим Рабінович не виконав обіцянку про те, що фракція ігноруватиме всі заходи за участю прем'єр-міністра Дениса Шмигаля.

«Слово і діло» нещодавно аналізувало, як виконує обіцянки Вадим Рабінович та другий співголова фракції Юрій Бойко.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО