«Фермер» із символікою РФ: прикордонники не пустили до України іноземця

У київському аеропорту Бориспіль прикордонники відмовили у в'їзді в Україну громадянинові Узбекистану, який прилетів в одязі із російською символікою.

Про це повідомляє Держприкордонслужба у суботу, 11 грудня.

Співробітники ДПСУ звернули особливу увагу на іноземця через його вбрання.

«На одязі мандрівника були зображення прапора та герба країни-агресора та написи Russian national team. Громадянина Узбекистану запросили до службового приміщення для проведення поглибленої перевірки, під час якої він сам зрозумів, що вбрався не зовсім відповідно і вибачився перед усіма українцями. Але це не допомогло іноземцеві перетнути український кордон, бо під час прикордонного контролю з'ясувалося, що він не може підтвердити мету поїздки», – йдеться у повідомленні.

Чоловік розповів, що планував купити в Україні трактор для фермерського господарства. Але під час опитування не зміг розповісти ні про свою ферму, ні про те, у кого і який трактор він хоче придбати.

При цьому іноземець не мав із собою грошей не те, що на покупку сільгосптехніки, але навіть на бронювання готелю, а місткість його багажу значно перевищувала заявлений термін перебування в Україні. У результаті «фермер» вилетів до Ташкента зворотним рейсом.

Нагадаємо, у ДПСУ розповіли, чи покарані прикордонники після виїзду Саакашвілі з України.

Раніше Зеленський відповів на прохання закрити в'їзд для росіян.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО