Арахамія прокоментував претензії Венедіктової до Ахметова

У «Слузі народу» назвали заяви генпрокурора Ірини Венедіктової про 200 кримінальних проваджень проти компаній та підприємств, пов'язаних із Рінатом Ахметовим, політичними та дивними.

Про це повідомив голова фракції Давид Арахамія у коментарі журналістам у стінах парламенту, пише УП.

«Мене здивувала особисто така заява. Мені здається, що не треба генеральному прокурору займатись політикою. Якщо є якісь кримінальні провадження, за якими вони хочуть рухатися, це будь-якої особи чи підприємства стосується, потрібно звітувати про роботу з цих проваджень, а не якісь попередні, що це... Я не юрист, щоб кваліфікувати це, але я вважаю це політичним меседжем. Це моя особиста думка, це дивовижний меседж», - наголосив нардеп.

Нагадаємо, Венедіктова дала зрозуміти, що Офіс генерального прокурора має у своєму розпорядженні понад 200 кримінальних проваджень проти компаній та підприємств, пов'язаних із Рінатом Ахметовим.

Як повідомлялося, президент України Володимир Зеленський на пресконференції у п'ятницю повідомив, що, за агентурними даними, в Україні міг готуватися державний переворот 1-2 грудня із залученням бізнесмена Ріната Ахметова.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО