«Слуги народу» оголосили бойкот телеканалам Ахметова

Читать на русском
У Слузі народу повідомили про те, що ігноруватимуть телеканали Україна та Україна 24, які входять до Медіа Групи України, власником якої є Рінат Ахметов.
З відкритих джерел

У «Слузі народу» повідомили про те, що ігноруватимуть телеканали Україна та Україна 24, які входять до Медіа Групи України, власником якої є Рінат Ахметов.

Про це написала у Telegram прессекретар політсили Юлія Палійчук.

«Олігархічний шантаж проти держави та суспільства не дасть жодного результату. Останніми місяцями телеканали Україна 24 та Україна перетворилися на відверто пропагандистські ДТЕК-24 та Олігарх… , з якою бореться команда президента», - йдеться у повідомленні.

За словами Палійчук, у СН ухвалили рішення «ігнорувати медіа, які власник навмисно перетворює на свій корпоративний гучномовець для шантажу держави та суспільства».

«Якщо власник вважає вигідним для себе таке спотворення журналістики, щоб на його каналах проходили лише проплачені чи маніпульовані у корпоративних інтересах ДПЕК дискусії, то збалансована участь будь-яких незалежних від олігарха політиків там просто неможлива», — зазначила вона.

Палійчук додала, що у партії подумають над тим, щоб переглянути це рішення, «коли олігарх дозволить редакціям та журналістам повернутися до роботи за загальноприйнятими стандартами журналістики».

«Водночас ми залишаємося абсолютно відкритими для будь-яких ЗМІ, які працюють незалежно, збалансовано і для об'єктивного інформування суспільства», - наголосила вона.

Раніше повідомлялося про те, що представники влади не пішли на ефір до Савіка Шустера в його програму «Свобода слова» обговорювати скандал навколо зриву операції щодо «вагнерівців», оскільки канал, на якому йде передача, є олігархічним, а запрошення на програму – це «фейк і хайп».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: