Стало відомо, кого партія Кернеса висунула кандидатом у мери Харкова

Харківська міська організація партії «Блок Кернеса – Успішний Харков» висунула кандидатом на посаду мера Харкова Ігоря Терехова.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зазначається, що його кандидатуру оголосив син попереднього мера міста Кирило Кернес на конференції партії 25 вересня.

Як заявила голова міського осередку партії, учасники конференції підтримали кандидатуру Терехова одноголосно. Наразі він є виконувачем обов’язків мера Харкова.

«Ігор Олександрович, думаю, що Геннадій Адольфович хотів цього. Час вже позбутися приставки в.о., рухайтеся вперед. Ми вас підтримаємо», - зазначив Кирило Кернес.

Раніше ми повідомляли, що перед цим Харківська міська територіальна виборча комісія на своєму засіданні ухвалила рішення про реєстрацію шести кандидатів на посаду міського голови: це Костянтин Немічев, Михайло Добкін, Валерій Говоров, Володимир Плетньов, Дмитро Маринін та Олександр Кондрусик.

Зазначимо, що Ігор Терехов (1967 р.н.) з вересня 2015 року був першим заступником міського голови Харкова Геннадія Кернеса. До цього (з квітня 2007 р.) був заступником голови Харківської облдержадміністрації, а потім (із квітня 2019 р.) – заступником міського голови Харкова.

Нагадаємо, що політична партія «Слуга народу» прийняла рішення не висувати свого кандидата на вибори мера Харкова в кінці жовтня. Окремі депутати від партії можуть спробувати висунути свою кандидатуру на принципах самовисування і під свою особисту відповідальність.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО