Великобританія прискорює вакцинацію від COVID-19

У Великобританії вирішили прискорити вакцинацію від коронавірусу, щоб якомога швидше побороти всі варіанти вірусу та зняти карантинні обмеження.

Про це повідомляє Telegraph.

Уряд Великобританії сподівається якнайшвидше перемогти коронавірус і зняти всі обмеження. Для цього молоді у віці 25 років з наступного тижня почнуть робити щеплення.

«Людям старше 25 років будуть запропоновані перші дози з наступного тижня, оскільки уряд сподівається перемогти варіанти вірусу», – йдеться в повідомленні.

Крім того, вирішили скоротити терміни між введенням першої та другої дози вакцини. Люди старше 40 років отримуватимуть другу дозу протягом восьми тижнів після першої дози, а не 12.

Нагадаємо, у Великій Британії випробовують «ультрашвидкий» тест на коронавірус, який може дати результат протягом 25 секунд. Авіакомпанія British Airways вважає, що він може істотно поліпшити мобільність населення в умовах пандемії.

Британська розвідка висловлює твердження про те, що коронавірус COVID-19 дійсно може мати штучне, а точніше - лабораторне походження.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО