Киянку викрили на продажу підроблених спецквитків на транспорт

У Києві 18-річна дівчина продавала по 200 гривень фейкові спецквитки для проїзду у громадському транспорті на час локдауну. Їй готуються оголосити про підозру.

Про це повідомила пресслужба Київської міської прокуратури.

«За процесуального керівництва Святошинської окружної прокуратури міста Києва дізнавачами підрозділу дізнання Святошинського УП ГУНП у м. Києві викрито 18-річну мешканку м. Києва, яка намагалася збути підроблені спецквитки для проїзду в громадському транспорті на період локдауну», - йдеться в повідомленні.

Слідство з'ясувало, що дівчина розмістила у Facebook інформацію про продаж спецквитків для проїзду у громадському транспорті з довідкою про працевлаштування в одній з лікарень Києва. Вартість такої «спецпропуски» становила 200 гривень.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 358 КК України (підробка іншого офіційного документа) і вирішується питання щодо повідомлення про підозру. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, з 5 квітня у Києві посилили локдаун. Закрито школи і дитсадки. Громадський транспорт працює тільки за спецквитками.

«Слово і діло» писало, як киянам отримати спецперепустки.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО