Арахамія розповів, коли набуде чинності закон про підтримку бізнесу

Законопроєкт про підтримку малого і середнього бізнесу, який передбачає компенсацію для найманих працівників, має бути чинності до 9 грудня.

Про це заявив глава фракції партії «Слуга народу» Давид Арахамія, пише «Інтерфакс-Україна».

Він розповів, що керівництво парламенту, уряд і лідери фракцій провели спільну нараду, під час якої обговорили питання ухвалення проєкту закону про підтримку малого та середнього бізнесу.

«Обговорювали питання про прийняття законопроєктів про підтримку малого і середнього бізнесу. Дуже стислі терміни для того, щоб цей законопроєкт був уже підписаний і набув чинності до 9 грудня, тому що є десь два мільйони людей, найманих працівників, за підрахунками уряду, які можуть отримати цю компенсацію до 8 тисяч гривень на людину», - зауважив нардеп.

Він також додав, що питання про розгляд держбюджету може з’явитися в порядку денному Верховної Ради вже до кінця наступного тижня.

Нагадаємо, раніше Арахамія заявив, що законопроекти щодо виходу з «конституційної кризи» з'являться в порядку денному Ради не на найближчому пленарному тижні, а, швидше за все, уже в середині грудня.

Також нардеп заявив, що Верховна рада пильно стежить за діяльністю Конституційного суду і, у разі прийняття суддями будь-кого «антидержавного рішення», готова скористатися наявним «арсеналом» законодавчих ініціатив.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО