Глава Нацради реформ Саакашвілі виступив проти уряду Шмигаля

Голова виконавчого комітету Національної ради реформ України Міхеіл Саакашвілі вважає, що президенту Володимиру Зеленському потрібно звільнити всіх міністрів уряду Дениса Шмигаля.

Про це він розповів в ефірі ток-шоу «Право на владу».

«Ми реально рухаємося до повного колапсу та прірви масштабу першої половини 90-х років... Я на місці президента Зеленського однозначно звільнив би всіх цих міністрів. Звичайно, звільнив би. Я не розумію, чому він терпить міністрів, зокрема ось цього міністра, який зараз стоїть біля мікрофона (міністра фінансів Марченка — ред.). На митниці призначили один клан, тепер змінили главу митниці — знову призначають йому заступників: щодня — представник конкретного клану», — сказав Саакашвілі.

За його словами, в митниці не буде жодних реформ.

«У регіонах розподілили митницю — у всіх є свої господарі, у всіх є свої «смотрящі». Водночас із незворушним виглядом і цинічними посмішками вони кажуть: «Ну що ж, люди просто не звикли платити податки, тому вони протестують» і «Бізнес відчуває позитивні результати наших реформ». Яких реформ?», — зазначив голова Нацради.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що до кінця року в уряді планують звільнити міністра охорони здоров'я України Максима Степанова. Він цю інформацію заперечує.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО