Грузія обмежила міжнародні авіарейси через COVID-19

Агентство цивільної авіації Грузії, з огляду на ситуацію з поширенням COVID-19 в країні, продовжило часткове обмеження на виконання міжнародних регулярних авіарейсів.

«Часткові обмеження на здійснення міжнародного регулярного повітряного сполучення подовжено і вони діяти до 31 грудня 2020 року включно», - сказано у повідомленні відомства.

Обмеження на регулярне авіасполучення не поширюється на прямі міжнародні рейси, які виконуються або плануються між Тбіліським міжнародним аеропортом і аеропортами Мюнхена, Парижа, Риги, а також Дохи, Варшави, Афін, Амстердама, Відня, Берліна і Мілана.

Нагадаємо, через пандемію COVID-19 регулярне авіасполучення між Грузією та іншими країнами було повністю припинено з 21 березня 2020 року.

З 13 липня було знято обмеження на регулярні авіарейси з Тбілісі у напрямку Мюнхена, Парижа і Риги, а з листопада було вирішено відновити регулярне сполучення. Однак через погіршення ситуації з поширенням коронавірусу, як грузинським, так і іноземним авіакомпаніям довелося скасувати або відкласти на певний час уже заплановані авіарейси.

Згідно з останніми даними, в Грузії зафіксовано більше 89 тис. хворих. Від коронавіруса померли 815 людей. Одужали більше 71 тис. людей.

Раніше Україна скоротила список країн «червоної зони».

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО