На Донбасі був поранений український військовослужбовець – штаб

За минулу добу на Донбасі бойовики двічі порушили режим тиші, використовуючи стрілецьку зброю, був поранений один український військовослужбовець.

Про це повідомили в пресцентрі штабу операції Об'єднаних сил вранці в середу, 11 листопада.

«За минулу добу, 10 листопада, на більшості ділянок відповідальності українських підрозділів спостерігалася тиша. Водночас два факти порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації і її найманців зафіксовано поблизу Водяного. Бойових втрат і поранень серед українських захисників не було», - сказано в ранковому зведенні штабу.

Відзначається, що поблизу Водяного в обідній час противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї, а ввечері - застосував міномет калібру 82 міліметри.

«З початку поточної доби, 11 листопада, режим припинення вогню російсько-окупаційні війська порушили один раз. Внаслідок обстрілу один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав вогнепальне поранення», - додали у зведенні.

Відзначається, що бійця відразу госпіталізували у задовільному стані. Неподалік від Кам'янки противник застосував стрілецьку зброю і великокаліберний кулемет.

Раніше ТКГ взяла за основу український план дій по Донбасу.

Також нагадаємо, прикордонники розповіли про перший день роботи КПВВ на Донбасі.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО