Завтра у Нідерландах відновлять слухання у справі MH17

Завтра, 3 листопада, відновляться слухання щодо катастрофи МН17. Очікується, що сторона захисту звернеться до суду щодо визначення кроків слідства, які вони вимагають.

Як повідомляється в офіційному Twitter розслідування катастрофи:

«Очікується, що сторона захисту звернеться до суду, щоб визначити кроки слідства, про які вони вимагають. Прокуратура зможе відповісти».

Нагадаємо, 17 липня 2014 року на сході України був збитий літак Boeing 777 компанії Malaysia Airlines рейсу MH17. У 2018 році, 24 травня, Спільна слідча група з розслідування катастрофи рейса MH17 визначила, що літак був збитий самохідною установкою «Бук», що належить 53-ій бригаді із міста Курська у Російській Федерації. У червні 2019-го слідчі назвали імена чотирьох підозрюваних у причетності до катастрофи MH17.

Процес у справі MH17 в окружному суді Гааги розпочався 9 березня.

Як відомо наразі триває третій етап судових слухань у справі про катастрофу рейсу MH17 на Донбасі в липні 2014 року. Він триватиме до 13 листопада.

Раніше Росія вийшла з консультаційної групи з розслідування катастрофи малайзійського Boeing MH17 на Донбасі в липні 2014 року, до якої входять Нідерланди і Малайзія.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО