Шмигаль звернувся до регіонів з приводу масових заходів та конференцій

Глава Кабміну Денис Шмигаль закликав всі регіони утриматися від проведення масових заходів найближчим часом. Мова йде не тільки про свята, а й конференції та конгреси.

Як повідомляє урядовий портал, про це Шмигаль заявив під час селекторної наради з керівниками областей з приводу ситуації з поширенням COVID-19 в Україні 12 жовтня.

«Денис Шмигаль закликав керівників всіх областей утриматися від проведення масових заходів найближчим часом, в тому числі конгресів і конференцій», - сказано в повідомленні.

Крім того, Шмигаль також згадав про майбутнє святкування Дня захисника (14 жовтня). Він доручив владі на місцях дотримуватися всіх протиепідемічних вимог.

«У День захисника України в різних містах планується проведення урочистих заходів. Прохання тримати діалог і вести активну роботу з організаторами, щоб заходи відбулися в безпечних умовах з дотриманням всіх протиепідемічних правил», - сказав він.

Нагадаємо, в Україні за минулу добу коронавірус виявили у 4420 осіб. На минулому тижні кілька днів поспіль в країні фіксували антирекорди з добового приростиу хворих.

Також повідомлялося, що в Києві, Одесі, Маріуполі почали готувати великі інфекційні госпіталі на випадок перевантаження медичних установ першої та другої хвилі.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО