Ексглаву податкової міліції Головача не допитували у справах про схеми часів Януковича

Колишній глава податкової міліції Андрій Головач не фігурував під вигаданим ім'ям в справі про податкові схеми часів Віктора Януковича. Про це адвокат Юрій Сухов заявив «Страна.ua».

Відзначимо, в справі фігурували 23 колишніх співробітника податкової. У протоколі допиту головним свідком значилася людина під ім'ям Аркадій Борисович Сидорчук. Була думка, що під псевдонімом ховається колишній заступник міністра доходів і зборів, ексглава податкової Андрій Головач.

«У справі є допитаний свідок, під, так званим, прикриттям, і була поширена інформація, що цим свідком є Головач Андрій Володимирович. Ми написали офіційний адвокатський запит в Генеральну прокуратуру, чи допитували в рамках цієї кримінальної справи Головача. Отримали відповідь, що це не Головач, і в рамках цієї справи він не допитувався. Тому інформація, що нібито він дав свідчення – не відповідає дійсності», – заявив Сухов.

Нагадаємо, Вищий антикорупційний суд взяв заочно під варту колишнього міністра екології та природокористування Миколи Злочевського.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО