Нардеп Юрченко повідомив про вихід зі «Слуги народу»

Народний депутат від «Слуги народу» Олександр Юрченко після оприлюдненого відео і розслідування з боку НАБУ написав заяву про вихід з фракції.

Дану інформацію підтвердив голова парламентської фракції «Слуга народу» Давид Арахамія, повідомляє пресслужба ОПУ у вівторок, 15 вересня.

«Народний депутат Олександр Юрченко, про якого в ЗМІ поширюють інформацію про причетність до корупційних правопорушень, заявив про свій вихід з фракції керівної партії», - сказано в повідомленні.

За словами Аарахамії, таке рішення члени фракції вважають доречним. Також політсила сподівається, що Юрченко співпрацюватиме з НАБУ та Офісом генпрокурора.

«Як частина команди президента України Володимира Зеленського вважаємо таке рішення доречним і сподіваємося, що пан Юрченко повною мірою співпрацюватиме з представниками Національного антикорупційного бюро України та Офісу генерального прокурора, щоб встановити всі об'єктивні обставини», - додали у СН.

Нагадаємо, раніше НАБУ закликало генерального прокурора Ірину Венедіктову підписати підозру народному депутату Олександру Юрченку, якого підозрюють в участі у злочинній схемі.

Пізніше в САП повідомили, що помічникові Юрченка - Івану Фіщенку - повідомлено про підозру у пособництві в отриманні нардепом хабара в розмірі 13 тис. доларів.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО