СБУ провела контрдиверсійні навчення у Вінницькій області

Служба безпеки України провела контрдиверсійні тренування на території Вінницької області.

Про це повідомляє пресцентр СБУ у Facebook.

«Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України у Вінницькій області провела планове контрдиверсійне тренування на території однієї з військових частин регіону», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у заходах, що відбулися в умовах максимально наближених до реальних, взяли участь підрозділи СБУ, Національної гвардії, Держслужби з надзвичайних ситуацій, а також представники органів державної влади та місцевого самоврядування.

Так, учасники тренувальних зборів відпрацювали комплекс дій із виявлення та знешкодження умовних диверсантів, які за легендою навчань діяли у лісовому масиві поблизу військових об’єктів.

Також підрозділи відпрацювали алгоритми міжвідомчої взаємодії щодо попереджання та блокування відповідних загроз, ліквідації їх наслідків і надання екстреної медичної допомоги постраждалим.

Координаційна група проаналізувала кожен етап тренування і відзначила високий рівень готовності його учасників до ефективної роботи в екстремальних умовах.

Раніше СБУ провела антитерористичні навчання в Одеській і Миколаївській областях.

Також прикордонники провели навчання в Чорному морі.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО