В Одеській області пройдуть масштабні антитерористичні навчання

Читать на русском
На півдні Одеської області протягом наступного тижня заплановано проведення тактико-спеціальних антитерористичних навчань.
ssu.gov.ua

На півдні Одеської області протягом наступного тижня заплановано проведення тактико-спеціальних антитерористичних навчань.

Про це повідомили в управлінні Служби безпеки в Одеській області.

Навчання стартують 3 серпня і будуть тривати весь тиждень до 7 серпня. Тренування відбудуться на території півдня Одеської області в районах населених пунктів Сергіївка, Шабо, Прибережне, Біленьке та прилеглих територіях.

«Служба безпеки України закликає мешканців, які проживають у районі проведення навчань, зберігати спокій у зв’язку із зосередженням у населених пунктах спецназівців і військових. Під час заходів можливе тимчасове запровадження особливого режиму, в тому числі обмеження або заборона пересування людей та руху транспортних засобів, а також перевірка документів, що посвідчують особу, огляд автомобілів тощо», – йдеться в повідомленні.

Умови навчань будуть максимально наближені до реальних, силовики задіють спеціальну техніку та озброєння.

У заходах візьмуть участь підрозділи СБУ, ЗСУ, Нацгвардії, Нацполіції, Військової служби правопорядку, ДПСУ, ДСНС, а також представники місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

«Управління СБ України в Одеській області звертається до громадян з проханням зберігати спокій, із розумінням поставитися до можливих незручностей, належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців», - йдеться в повідомленні.

Раніше українські прикордонники провели навчання в Чорному морі.

Нагадаємо, в Україні завершилися військові навчання Sea Breeze-2020 року, які в липні проходили в Чорному морі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: