Пункти пропуску з окупованим Кримом повністю відновили роботу

Всі КПВВ на адміністративних кордонах з тимчасово окупованим Росією Кримом станом на понеділок, 15 червня, відновили свою роботу в повному обсязі.

Про це повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби.

«З 14 червня на виконання вимог постанови Кабінету міністрів... повністю відновлено пропуск у всіх контрольних пунктах в’їзду/виїзду на межі з ТОТУ АР Крим. Протягом 14 червня жодних черг чи затримок не виникало», - поінформували прикордонники.

У перший день відновлення роботи пунктів пропуску в анексований Крим пропустили 54 людини. При цьому 12 особам окупанти відмовили в пропуску, мотивуючи відсутністю достатніх підстав.

«З окупованого Криму пропущено 108 осіб. Усі вони будуть проходити самоізоляцію... під час карантину прикордонники відмовляють у виїзді з тимчасово окупованої території України особам, які не надали згоду на самоізоляцію з використанням електронного сервісу «Дій вдома», - додали у Держприкордонслужбі.

Раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів ухвалив рішення щодо відновлення роботи пунктів пропуску на адміністративному кордоні з Кримом.

Нагадаємо, Україна з 15 червня відкрила пункти пропуску в аеропортах.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО