Рівненська область продовжила заборону на роботу транспорту

Через високі показники захворюваності коронавірусом Рівненська область не відновлюватиме роботу транспорту до 24 червня.

На сьогодні регіон входить до топ-3 із найбільшою кількістю хворих. Про це заявив перший заступник голови ОДА Сергій Подолін на онлайн-брифінгу.

За його словами, показники захворюваності в Рівненській області не дозволяють запустити міський, приміський та інші види транспорту.

«Статистика не дає можливість приймати рішення про відновлення транспортних перевезень в області.. Наше завдання - постійно аналізувати динаміку, на сьогодні вона не є позитивною... Як мінімум, до 24 червня відновлення перевезень не буде... Будемо чекати», - зазначив Подолін.

Запуск громадського транспорту регулюється постановою Кабінету міністрів про адаптивний карантин. Відновлення пасажирських перевезень дозволено на другому етапі виходу з карантину, для цього регіон має відповідати критеріям інцидентності, охоплення тестуванням на коронавірус і наявності вільних ліжко-місць в лікарнях.

Раніше в Рівненській області станом на вечір понеділка, 25 травня, підтверджено 35 нових випадків захворювання коронавірусів.

Також нагадаємо, в Рівненській області в будинку для літніх людей стався спалах коронавірусу.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО