Зведення ООС: 6 обстрілів, один поранений

Збройні формування РФ в суботу, 23 травня, шість разів порушили режим припинення вогню в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі. В результаті обстрілу один український військовий був поранений.

Про це повідомляє пресцентр операції Об'єднаних сил у Facebook.

Повідомляється, що окупанти застосували під час обстрілу заборонені до розміщення на лінії зіткнення 122 мм артилерійські системи, міномети калібрів 120 мм і 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети, снайперська і стрілецьку зброю.

«На всі випадки агресивних дій російських найманців підрозділу Об'єднаних сил з наявних вогневих засобів відповідали прицільним вогнем з опорних пунктів противника. Зберігаючи контроль над обстановкою, українські військовослужбовці припинили ворожу активність», - йдеться в повідомленні.

В районі відповідальності оперативно-тактичної групи «Схід» ворог здійснив обстріл по околиці Кам'янки, поруч з населеним пунктом Верхньоторецьке і у Авдіївки.

Також обстріли були зафіксовані поблизу Майорська і недалеко від населеного пункту Сизе, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ».

«Внаслідок обстрілу ворожих один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на Донбасі за добу, 22 травня, окупанти 12 разів порушили режим припинення вогню.

21 травня на Донбасі бойовики десять разів обстріляли позиції Об'єднаних сил.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО