Зведення ООС: один загиблий, семеро поранених

Читать на русском
На Донбасі в четвер, 21 травня, в результаті обстрілу бойовиків загинув військовий, ще двоє поранені, а п'ятеро отримали бойові травми.

У четвер, 21 травня, на Донбасі в районі проведення операції Об'єднаних сил окупанти чотири рази порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр ООС в Facebook.

З'явилося фото підбитої військової вантажівкиНа Донбасі під мінометний обстріл потрапив вантажний автомобіль ЗСУ, загинув один військовий, п'ятеро поранені.

За даними штабу, бойовики під час обстрілів застосували заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети калібру 120 мм, а також гранатомети різних систем і стрілецьку зброю.

Обстріли були зафіксовані неподалік Авдіївки, Старогнативкі і Богданівки. Також бойовики відкривали вогонь поблизу Кримського.

Українські військові у відповідь застосовували чергові вогневі засоби, зазначили в пресцентрі.

«На жаль, в результаті ворожих обстрілів 21 травня загинув один український захисник. Також за уточненою інформацією двоє військовослужбовців отримали поранення і ще п'ятеро - бойові травми», - резюмували в штабі.

Нагадаємо, сьогодні вдень стало відомо, що бойовики на Донбасі обстріляли з мінометів вантажівку ВСУ. Через цю атаку загинув один український військовий, також кілька бійців були поранені.

Раніше повідомлялося, що на Донбасі загинув командир батальйону «Луганськ-1».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: