Вбивство на Житомирщині: встановили особи загиблих

На Житомирщині поліція встановила особи загиблих та вилучила п'ять одиниць зброї, яка належала учасникам конфлікту.

Як сказано в повідомленні поліції Житомирської області, це добровольці, учасники антитерористичної операції, жителі Києва віком від 29 до 50 років. Серед загиблих – троє військовослужбовців Національної гвардії України, які перебували на вихідних після повернення з ООС.

Призначено судово-медичну експертизу тіл загиблих, опитано очевидців події, проводяться інші слідчі заходи. Триває подальше з'ясування обставин.

У поліції уточнили, що на відпочинок на ставок біля села Новоселиця приїхали вісім чоловіків, які були знайомі з орендарем і підтримували приятельські стосунки.

Конфлікт виник між трьома чоловіками після вживання алкоголю: один з них – орендар, двоє – відпочивальники.

«Під час конфлікту підозрюваний убив двох чоловіків, з якими випивав, потім пішов до іншого будиночка, де перебувало ще шість осіб. Там від його пострілів загинули п'ять осіб. Одному учаснику вдалося втекти до села, звідки він і повідомив про подію поліцейським», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Офіс генпрокурора взяв на контроль справа про масовий розстріл у Житомирській області.

Поліція відкрила справу за фактом смертельного поранення семи осіб (ч.2 ст. 115 КК України).

Дружина чоловіка, який сьогодні вночі розстріляв 7 людей у селищі Новоселиця Житомирської області, заявила, що конфлікт стався через суперечку щодо служби в армії.

Тоді як ЗМІ повідомили, що вбивство пов'язане з вимаганням за оренду ставка для лову риби. Про цю ж версії говорить брат затриманого.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО