У Києві різко зросла кількість нових випадків коронавірусу

У Києві за минулу добу у 153 осіб підтвердили COVID-19. Найбільше хворих через спалах в інтернаті зафіксували в Дарницькому районі.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко в своєму Telegram-каналі 16 травня.

«Після зафіксованового спалаху захворювання в Дарницькому будинку-інтернаті для дівчат, статистика за минулу добу в столиці - в поганому сенсі вражаюча. Кількість жителів Києва, в яких лабораторно підтвердили захворювання коронавірусом, збільшилася на 153 людини. Серед них - 17 медиків. Померли за минулу добу двоє людей. Всього в столиці 45 летальних випадків», - написав Кличко.

За його словами, більше половини людей, у яких підтвердили захворювання - вихованки і працівники жіночого Дарницького будинку-інтернату.

Саме тому зараз найбільше хворих, через спалах в інтернаті, зафіксували в Дарницькому районі - 87 осіб. У Дніпровському - 16, в Деснянському - 15 випадків захворювання.

На сьогодні в Києві вже 2 221 підтверджений випадок COVID-19. Серед хворих - 106 жінок у віці від 21 до 77 років, 17 дівчаток у віці від 5 до 17 років, 30 чоловіків у віці від 19 до 68 років.

Нагадаємо, в Україні вже зафіксовано 17 858 випадків COVID-19.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО