У Львові громадський транспорт запрацює після дозволу уряду – Садовий

У Львові ситуація з інфікованими на коронавірус є доволі стабільною – останньої доби 16 нових випадків (в області - 34), тому одразу після ухвалення рішення урядом у місті дозволять роботу громадського транспорту.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради, посилаючись на заяву мера Андрія Садового.

«Залишається питання із громадським транспортом, тому що, як ви знаєте, рішенням уряду дозволено лише спецперевезення. Я хочу вкотре наголосити, що, якщо уряд дозволить, то підемо на відкриття громадського транспорту і, звичайно ж, збережемо всі пільги, які люди мали», — повідомив Садовий.

Також у зв'язку зі стабілізацією ситуації в міськраді та облраді обговорюють можливість відкриття магазинів з продажу одягу та взуття.

Міський голова нагадав, що заборона на діяльність певних закладів продовжує діяти. Зокрема, закритими залишаються басейни та SPA-салони, кафе та ресторани. Також радять зачекати з пікніками. Проте почали працювати літні майданчики.

На 14 травня у Львові та області підтверджено 904 випадки інфікування коронавірусом, з них 22 є летальними.

У Києві 2 012 підтверджених випадків захворювання на COVID-19.

Нагадаємо, в Україні вперше за добу одужали від COVID-19 більше, ніж заразилися. На ранок 14 травня в Україні підтвердили 16 847 випадків коронавірусу. З них 4 143 пацієнтів одужали і 456 померли.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО