Дата голосування за призначення Саакашвілі ще не визначена – Арахамія

Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія прокоментував інформацію про можливе голосування Ради 30 квітня за призначення Михайла Саакашвілі в Кабмін.

Про це Арахамія розповів в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера» на каналі «Україна» увечері 24 квітня.

Зокрема, відповідаючи на питання, чи відбудеться голосування за призначення Саакашвілі на пост віце-прем'єр-міністра з реформ в наступний четвер, 30 квітня, він заявив, що точної дати поки немає.

«Ні, це не визначено. Ще не зрозуміло, це буде четвер або якийсь інший день. По-друге, порядок денний ще не визначений. По-третє, ситуацію по Міхеілу треба виносити в парламент тільки тоді, коли ми будемо розуміти співвідношення щодо голосів, яке ми будемо мати в парламенті. Тому що, буде дуже погано, якщо його поставлять на голосування і ми провалимо це голосування. Яке зараз співвідношення - у мене немає актуальною статистики», - сказав Арахамія.

Він уточнив, що ще тривають консультації з приводу голосування. Також Саакашвілі ще не зустрічався з іншими депутатськими фракціями, окрім СН.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський запропонував Саакашвілі посаду в Кабміні.   Грузія пригрозила відкликати посла з України в разі призначення Саакашвілі, а також в цілому переглянути відносини з Україною.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО