У Запорізькій області на Великдень заборонили в'їзд в чотири міста

У Запорізькій області на час великодніх свят розширять карантинні заходи, закривши на в'їзд і виїзд чотири міста - Запоріжжя, Бердянськ, Мелітополь та Енергодар.

Про це повідомляє пресслужба Запорізької ОДА в середу, 15 квітня.

«На святкові дні в'їзд і виїзд до/з карантинних зон буде заборонено. Тому заздалегідь купуйте все необхідне і святкуйте Великдень вдома. Проїзд буде можливий тільки для медичного транспорту і тих, хто постачає необхідні товари або матеріали», - заявив голова ОДА Віталій Турінок.

В області для обсервації визначили два об'єкти - госпіталь для ветеранів війни в Запоріжжі і санаторій Глорія в смт Приморськ, додав чиновник.

«Обсервацію повинні пройти всі, хто перетинає кордон. А вже після цього людей повертають до місця проживання. У разі необхідності, ми надамо нужденним койко-місця в наших закладах», - підкреслив Турінок.

Глава області закликав місцевих жителів залишатися вдома під час карантинних заходів і святкувати Великдень вдома, так як це найкращий спосіб вберегти себе і своїх близьких від коронавірусу.

На цей момент у Запорізькій області зафіксовано 99 випадків зараження коронавірусом: з них померло двоє людей і 12 одужали.

Нагадаємо, коронавірус виявили у співробітників Запорізької АЕС.

Раніше у Херсонській області через COVID-19 закрили ще один населений пункт.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО