У Херсонській області через COVID-19 закрили ще один населений пункт

Читать на русском
У Херсонській області закрили ще один населений пункт через спалах коронавірусної інфекції.
facebook.com/khoda.gov.ua

У зв'язку зі спалахом коронавірусної інфекції повністю закрили на в'їзд село Ліві Солонці Олешківського району (Херсонська область).

Про це повідомили в Херсонській ОДА у Facebook в середу, 15 квітня.

Згідно з повідомленням 14 квітня в Лівих Солонцях підтвердили відразу 7 випадків коронавірусу. Ці люди раніше контактували з уже інфікованим COVID-19.

У Херсонській області від коронавірусу померла медсестраУ Херсонській області у місті Олешки від коронавірусної інфекції померла медична працівниця.

«Сьогодні з 06:00 до 08:00 в населеному пункті були перекриті всі польові дороги. Залишили тільки один виїзд на автодорогу Р-57, де встановлено карантинний пост. Патрульна поліція та ДСНС проводять температурний скринінг всім, хто заїжджає в Ліві Солонці. У населеному пункті ДСНС вже почала санітарну обробку вулиць і громадських місць за рахунок бюджету міста Олешки. Для того, щоб виявити епідсередовище, працюватимуть мобільні бригади», – повідомили в Херсонській ОДА.

Терміни запроваджених обмежень поки невідомі.

Сьогодні будуть взяті проби на коронавірус у жителів села, які контактували з хворими. Їх передадуть до Херсонського лабораторного центру МОЗ.

Нагадаємо, 10 квітня в Херсонській області повністю на карантин закрили районний центр Олешки після того, як було виявлено 6 випадків COVID-19. Також в області закрили село Малі Копані.

За останніми даними, у Херсонській області підхопила коронавірус 41 людина.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: