Коронавірус виявили у співробітників Запорізької АЕС

Читать на русском
В Енергодарі запроваджуються жорсткіші карантинні заходи через виявлення коронавірусної інфекції у двох співробітників Запорізької АЕС.

В Енергодарі запроваджуються жорсткіші карантинні заходи через виявлення коронавірусної інфекції у двох співробітників Запорізької АЕС.

Про це повідомляється у вівторок, 14 квітня, на сайті Запорізької облдержадміністрації.

Відзначається, що таке рішення ухвалили під час позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Запорізької області спільно зі штабом з боротьби з коронавірусом.

«У місті Енергодар виявлені три випадки захворювання на коронавірус, два з них – у працівників атомної електростанції. Тепер необхідно перевірити всіх працівників Запорізької АЕС на захворювання. Тому пропонується, крім міст Запоріжжя, Мелітополь і Бердянськ, також карантинною зоною визнати місто Енергодар», – сказав головний державний санітарний лікар Запорізької області Роман Терехов.

Усього в Енергодарі зареєстровано чотири випадки COVID-19 - у двох дорослих і двох дітей. Дорослі госпіталізовані в інфекційне відділення Дніпрорудненської міської лікарні, яка визнана базовою щодо лікування цього захворювання. Діти разом із членами сімей перебувають вдома на самоізоляції, під наглядом лікарів.

Відсьогодні в Енергодарі вживають більш жорстких заходів щодо обмеження пересування громадян, а також обмеження виїзду або в'їзду з/до міста. Вивчаються контакти хворих, і проводиться дезінфекція.

Раніше в працівника «Енергоатома» підтвердили коронавірус.

Нагадаємо, у Києві помер працівник київського підприємства, що входить до концерну «Укроборонпром», в якого раніше виявили коронавірус.

В Україні станом на 9 годину 14 квітня зафіксовано 3372 випадки коронавірусної хвороби COVID-19, з них 98 - летальні. Приріст випадків за добу – 270, що менш ніж показник добою раніше.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: