Арахамія назвав три сценарії розгляду поправок до законопроекту про банки

Існує три варіанти розгляду великої кількості поправок до законопроекту про банки.

Про це заявив голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія в ефірі програми «Свобода слова з Савіком Шустером» на каналі «Україна».

За його словами, всі правки мають також пройти розгляд в профільному комітеті.

«Є три варіанти, як можна цю ситуацію вирішувати. Перший сценарій - домовлятися з авторами поправок, щоб вони їх відкликали. Але я думаю, що це малоймовірно. Інший сценарій - проходити їх швидко, виносити в Раду тільки таблицю, прийняту комітетом, але не розглядати (всі представлені, - ред.) правки в залі. Як зараз кажуть юристи, така регламентна норма є, це стаття 119. Третя стратегія - це сидіти вночі, три, п'ять, десять ночей сидіти та проходити правки в такому режимі, як ми проходили по землі», - сказав парламентарій.

Нагадаємо, у фракції СН не виключили, що до закону про банки буде подано до 10 тисяч поправок. Арахамія заявив, що до законопроекту вже подано 5 тисяч поправок.

Також відзначимо, 30 березня Верховна рада прийняла законопроект №2571-д «Про внесення змін до законодавчих актів України щодо удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності» в першому читанні.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО