МАУ скасовує частину авіарейсів до 16 країн

Український авіаперевізник «Міжнародні авіалінії України» вирішив припинити польоти до деяких країн або їхніх окремих регіонів через спалахи коронавірусу.

Про це повідомила пресслужба МАУ в Facebook у вівторок, 10 березня.

Як уточнили в авіакомпанії, будуть скасовані деякі авіарейси: до Італії, Швейцарії, Греції, Німеччини, Ізраїлю, Іспанії, Великої Британії, Литви, Азербайджану, Туреччини, Польщі, Угорщини, Австрії, Чехії, Фінляндії, Данії.

Крім того, МАУ скасовує частину окремих внутрішніх рейсів у межах України. У компанії запевнили, що пасажири будуть проінформовані про будь-які зміни в розкладі заздалегідь.

«Пасажири, які залишили свої контактні дані при бронюванні, будуть проінформовані про будь-які зміни в розкладі заздалегідь. МАУ рекомендує перевіряти статус рейсів за кілька днів до вильоту на сайті або зателефонувати до контактного центру авіакомпанії», – йдеться в повідомленні.

Про подальші рішення компанії через введення загального карантину в Італії МАУ пообіцяла повідомити пізніше.

Нагадаємо, найбільша авіакомпанія Європи, німецька Lufthansa, скасувала майже половину рейсів у зв'язку з падінням попиту на перельоти через спалах коронавірусу COVID-19.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО