Трамп на рік продовжив антиросійські санкції через анексію Криму

Президент США Дональд Трамп продовжив на рік термін дії низки санкцій, запроваджених раніше стосовно Росії через анексію Криму.

Про це йдеться в офіційному повідомленні Білого дому, поширеному у вівторок.

«Дії і політика, про які йде мова в даних указах, продовжують представляти неординарну і надзвичайну загрозу інтересам національної безпеки і зовнішньої політики Сполучених Штатів, - говориться в пояснювальній записці, підписаній президентом. - Тому я продовжую на один рік режим [санкцій] надзвичайного стану, оголошений указом 13660».

Раніше в США вирішили ввести нові санкції відносно дочірніх компаній російського Роснефти Rosneft Trading, S.A і її президента Дідьє Касимиро.

Також сенатори від Демократичної партії закликали держсекретаря країни Майка Помпео і главу мінфіну Стівена Мнучіна ввести санкції щодо Росії за .

Раніше у США вирішили запровадити нові санкції щодо дочірніх компаній російської Роснефти Rosneft Trading, S.A та її президента Дідьє Касиміро.

У США сенатори від Демократичної партії закликали держсекретаря країни Майка Помпео і главу мінфіну Стівена Мнучіна запровадити санкції щодо Росії за втручання у вибори 2020 року.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО