У поліції розповіли, хто скоїв самопідпал під ОПУ

Біля Офісу президента акт самоспалення скоїв Олександр Леонідович Бурлаков, який служив на Донбасі.

Про це повідомили представники поліції діалогу, пише пресслужба відомства в середу, 26 лютого.

«Людина здійснила самопідпал. Наші представники поліції намагалися його загасити (загасити - ред.), вийшло так, що загасили. За словами (очевидців - ред.) сказали, що це людина з АТО. Пояснити причину підпалу чоловік не зміг, так як він в стані афекту був. На вигляд - обличчя було обпалено і руки. Але так, пантенолом надали першу медичну допомогу, викликали швидку - «швидка» повезла», - сказав поліцейський.

Відомо, що чоловік не брав участі в протесті медиків, який проходив під стінами Офісу президента. Однак невідомо, чи належить він до іншого протестного руху.

Як повідомив лікар хірург з Київської міської клінічної лікарні № 2 Опіковий центр, чоловік зараз знаходиться в реанімації, його стан важкий. За словами медика, поки пацієнтові зробили тільки перев'язку і взяли аналізи. Також лікар зазначив, що з реанімації чоловіка переведуть через 10 днів, або навіть через два тижні. Крім того, планується оперативне втручання - пересадка шкіри.

Відповідаючи на питання, про що говорив лікар із представниками Офісу президента, він сказав: «Ще не обговорювали ці питання. Я ще не говорив ні з криміналістами, ні з кимось іншим».

Нагадаємо, 26 лютого під час акції протесту медпрацівників в центрі Києва перед Офісом президента чоловік сам себе підпалив. Його відразу ж кинулися гасити присутні на мітингу. Згодом чоловікові допомогли піднятися на ноги.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО