На Донбасі бойовики знеструмили населений пункт - штаб ООС

На Донеччині внаслідок ДТП за участю БМП бойовиків на тимчасово окупованій території Луганської області було знеструмлено населений пункт Хороше.

Про це повідомляє прес-служба штабу ООС.

«31 січня внаслідок наїзду БМП зі складу 4-ї окремої мотострілкової бригади 2-го армійського корпусу окупаційних військ РФ у Луганській області на опору електропередач по вул. Шкільна в тимчасово окупованому населеному пункті Хороше (Луганська область) були пошкоджені лінії електроживлення і повністю знеструмлений населений пункт», - йдеться в повідомленні.

Як зазначили в штабі, представники місцевої окупаційної адміністрації, намагаючись приховати факт причетності бойовиків до інциденту, підготували низку повідомлень на своїх інформаційних ресурсах, які мають на меті звинуватити українських військових у обстрілі мирного населення і руйнування цивільної інфраструктури.

В ООС підкреслили, що Об'єднані сили не вели і не будуть вести вогонь по житловому сектору, піддаючи небезпеці мирне населення, яке там проживає.

Нагадаємо, в районі бойових дій на Донбасі 31 січня бойовики вісім разів порушили перемир'я, застосовуючи міномети, гранатомети і кулемети.

Також стало відомо, що Україна готова відкрити КПВВ «Золоте».

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО