Зеленський допустив можливість особистої зустрічі з Путіним

Глава держави Володимир Зеленський допустив можливість особистої зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним у рамках саміту Нормандського формату 9 грудня в Парижі.

Про це президент України сказав в середу, 27 листопада, на брифінгу з президентом Литви Гітанасом Науседою, пише пресслужба ОПУ.

«Ми не очікуємо, що завтра припинимо війну, але я хочу чіткого розуміння як президент України, коли і як ми можемо зупинити війну», - сказав він.

Відповідаючи на питання журналістів про те, чи готовий він до зустрічі з Путіним один на один, Зеленський зазначив: «Я думаю, що там буде багато двосторонніх форматів. Я впевнений, що там може бути формат і з пані Меркель, і з паном Макроном, і з паном Путіним. Ми готові до будь-яких форматів у форматі «нормандської четвірки» говорити про це».

У свою чергу, помічник Путіна Юрій Ушаков припустив, що зустріч Путіна і Зеленського в Парижі, ймовірно, відбудеться, пише Інтерфакс.

«Я думаю, що йде до того, щоб провести окрему зустріч. Вони ж будуть в одному приміщенні, звісно, що вони розмовлятимуть один з одним», - сказав Ушаков.

Він додав, що програма наразі узгоджується.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО