Дубінський оприлюднив звіт із проходження поліграфа

Народний депутат від «Слуги народу» Олександр Дубінський оприлюднив звіт пройденої перевірки на детекторі брехні у зв'язку зі скандалом, пов'язаним з відмовою голосувати на засіданні парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики за законопроект №2047-д про ліквідацію корупційних схем під час оцінки об'єктів нерухомості.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

«Дубінський правдиво відповів на всі питання щодо своєї непричетності до домовленості, очікування та отримання неправомірної грошової нагороди за голосування законопроекту 2047 та не знає, хто з членів комітету причетний до цього», - йдеться у висновку.

Додатково встановлено, що за час роботи в Раді опитуваний не отримував грошових винагород чи будь-яких інших за сприяння у голосуванні законопроектів на прохання будь-яких осіб.

Нагадаємо, САП почала розслідувати можливе отримання хабаря депутатами від «Слуги народу».

Зеленський різко відреагував на скандал усередині «Слуги народу».

Причиною цього скандалу стало звернення до ОПУ декількох депутатів, «яким не сподобалося голосування членів комітету, де було ухвалено рішення про знищення монополії на оціночну діяльність т. зв. «майданчиків Яценка» і демонополізації ринку державних закупівель через систему Prozorro. Також їм не сподобалося рішення знизити ціни на участь у торгах і забезпечення прозорої роботи СЕТАМ/АРМА.

Як повідомлялося раніше, фігурант скандального голосування в комітетах Ради запросила поліграфолога прямо до парламенту.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО