СБУ затримала наркоторговця-втікача Сільвера

Служба безпеки України повідомила про затримання ізраїльського наркоторговця Амоса Дов Сільвера, який напередодні втік незадовго до екстрадиції.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку СБУ в Facebook.

Як повідомили в спецслужбі, утікач був виявлений і затриманий в одній з областей України. Найближчим часом Сільвера екстрадують до Ізраїлю.

«У результаті вжитих невідкладних оперативних заходів Служба безпеки України затримала громадянина Ізраїлю Амоса Дов Сільвера в одній з областей нашої країни. Найближчим часом він буде екстрадований, відповідно до чинного законодавства», - йдеться в заяві.

Крім того, правоохоронці затримали трьох співробітників СБУ, яких підозрюють в причетності до втечі ізраїльського наркоторговця з аеропорту Бориспіль напередодні екстрадиції.

«За сприяння Служби, Державного бюро розслідувань, під процесуальним керівництвом військової прокуратури затримали трьох співробітників СБУ, які підозрюються в причетності до втечі Сільвера із аеропорту Бориспіль під час екстрадиції», - зазначили у відомстві.

Нагадаємо, в п'ятницю, 16 серпня, ізраїльські ЗМІ повідомили про втечу Амоса Дов Сільвера. Повідомлялося, що Сільвер втік від українських правоохоронців в аеропорту Бориспіль, де 15 серпня мала відбутися його екстрадиція до Ізраїлю.

Раніше СБУ затримала трьох поліцейських за підозрою в «кришуванні» наркоторгівлі.

Також відзначимо, в Києві затримали групу наркоторговців з боєприпасами.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО