Онищенко заявив, що НАБУ відібрало його офіс на Хрещатику

Офіс площею 1000 квадратних метрів на Хрещатику, що належав бізнесменові, політику Олександру Онищенку, Національне антикорупційне бюро передало компанії АРМА, яка реалізувала його за 5 млн грн «своєї» приватної компанії.

Про це в інтерв'ю телеканалу 112 Україна повідомив екс-народних депутат Олександр Онищенко, пише «Слово і Діло».

«Той офіс, де я сидів, відібрало його НАБУ, наклало арешт, передало компанії АРМА, і офіс 1000 кв. м на Хрещатику, що коштує чималих грошей, вони його продали самі собі за 5 млн грн. Така корупційна складова - як НАБУ відбирає, передає на АРМУ, і вона продає «своїм» приватним компаніям», - розповів Олександр Онищенко.

За його словами, до проживаючого зараз в Євросоюзі бізнесменові регулярно звертаються з пропозиціями «викупити» власний бізнес або майно.

«Коли вони на мене виходять, пропонують, щоб я у них купив, то я кажу, що не йду на договорняки, я за своїм потом ще повернуся, а поки нехай продають, кому хочуть», - підкреслив в інтерв'ю Онищенко.

Олександр Онищенко повідомив, що до нього приїжджало вже багато представників влади, які вимагали, щоб він переписав на них свій бізнес.

«Приїжджали до мене люди, просто сказали, що я повинен переписати бізнес, інакше він просто пропаде. Переговірників було багато, частину бізнесу на них я переписав. Ці люди описували ситуацію так: ти повинен на нас переписати, і тоді буде шанс отримати якусь компенсацію, інакше все це пропаде. Вони забрали його за копійки. Поки забрати назад нічого я не можу, я перебуваю в Європі. Рано чи пізно забирати назад доведеться, те, що забрали у тебе, доведеться забирати назад», - зазначив екс-народний депутат Олександр Онищенко.

Раніше суд відпустив матір нардепа-втікача Онищенка.

Також нагадаємо, Онищенко повідомив про плани повернутися до Києва.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО