Націоналісти пікетували СБУ через Медведчука

Представники праворадикальних і націоналістичних сил провели під будівлею СБУ в Києві акцію протесту проти дій кума президента РФ, одного з лідерів партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктора Медведчука.

Як пише «Слово і Діло», в акції брали участь Нацкорпус, ГО «Речовий доказ» та інші організації, інформує «Громадське».

Протестувальники палили фаєри.

Зазначається, що акція мала відбутися під стінами телеканалу «112 Україна», але організатори перенесли її під СБУ через обстріл будівлі телеканалу з гранатомета.

Водночас екс-керівник одеського «Правого сектора» Сергій Стерненко на своїй сторінці в Facebook повідомив, що вимогою акції є ув'язнення Медведчука.

Раніше СБУ відреагувала на обстріл телеканалу у Києві.

Також у мережі опублікували відео з камер спостереження, на якому зафіксовано момент пострілу в будівлю телеканалу «112 Україна». На відео видно звідки стріляв зловмисник та момент вибуху снаряду.

Нагадаємо, вночі 13 липня на вулиці Дегтярівській у Шевченківському районі Києва невідомий здійснив постріл з гранатомету в фасад будівлі телеканалу «112 Україна». В результаті інциденту ніхто не постраждав.

Поліція отримала повідомлення про вибух на Дегтярівській близько 4-ї години ночі. На місці події правоохоронці виявили відстріляний тубус гранатомету. Поліція кваліфікувала подію як терористичний акт.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО