«Самопоміч» представила кандидатів на вибори до ВР (доповнено)

Політична партія «Самопоміч» представила список кандидатів на позачергові вибори до Верховної ради, які відбудуться 21 липня 2019 року.

Як пише «Слово і Дліо», про написав Андрій Садовий у Facebook.

До топ-20 списку партії увійшли: мер Львова Андрій Садовий, депутат Одеської міськради Ольга Квасницька, антикорупційна активістка Олександра Дрік, волонтер та депутат Харківської ОДА Тетяна Бідняк, віце-спікер парламенту Оксана Сироїд, ветеран АТО Віталій Федрін, лідер фракції «Самопоміч» в парламенті Олег Березюк, підприємець Микола Кміть, депутат «Самопомічі» Тетяна Острікова, віце-президент Асоціації водоканалів України Ольга Бабій та проповідник Ігор Косован.

Також у списку є нардеп Роман Семенуха, голова Асоціації фермерів Волині Руслан Хомич, нардеп Олег Лаврик, гендиректор »Укрнафтагазенерго» Марія Яковлєва, депутат Херсонської ОДА Андрій Дмитрієв, юрист Вячеслав Кущинский, нардеп Любомир Зубач, глава фракції «Самопоміч» в Дніпровській міськраді Юрій Акуленко та нардеп Руслан Сидорович.

Нагадаємо, до першої трійки списку партії Ігоря Смешка «Сила і честь» увійшли, крім самого Смешка, нардеп від «Самопомочі» Олена Сотник та глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

Також стало відомо, що телеведучий Сергій Притула розповів, що йде на позачергові вибори до ВР у списках партії Святослава Вакарчука «Голос».

А партія Саакашвілі йде на вибори до ВР самостійно.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО