«Газова справа Дубневича»: суд пояснив, чому зняв арешт із рахунку

Суд скасував арешт банківського рахунку фірми «Енергія-Новий Розділ» в Ощадбанку, оскільки гроші на ньому призначалися для виплати лікарняних працівникам Новороздільської теплоелектроцентралі.

Про це йдеться в мотивувальній частині рішення слідчої судді Солом'янського районного суду міста Києва Олени Букіної від 22 травня, повідомляє «Слово і Діло».

Як вказується в ухвалі, рішенням суду було накладено арешт на всі банківські рахункі компанії «Енергія-Новий Розділ». Водночас суд наклав арешт на рахунок в Ощадбанку, гроші якого призначалися для виплати лікарняних працівникам Новороздільської ТЕЦ. Таким чином, арешт рахунку позбавляє фірму можливості здійснити виплати по тимчасовій непрацездатності (лікарняних) співробітникам ТЕЦ. У зв'язку з цим адвокат в інтересах фірми «Енергія-Новий Розділ» просив суд скасувати арешт цього рахунку.

Детектив Національного антикорупційного бюро не заперечував проти задоволення клопотання. Вивчивши документ, суддя його задовольнила.

Нагадаємо, суд продовжив обов'язки підозрюваним у «газовій справі Дубневичів». Раніше НАБУ завершило розслідувати цю справу.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО