Кононенко заявив, що вийшов із партії Порошенка

Соратник колишнього президента України Петра Порошенка та заступник голови фракції «Блок Петра Порошенка» у Верховній Раді Ігор Кононенко не має наміру йти на вибори до ВР за списками партії «Європейська солідарність».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на його заяву у Facebook.

Зі слів Кононенка, він хоче дати дорогу молодим та «незаплямованим» політикам.

«Я вирішив поступитися своїм місцем у партійному списку новим політикам, біографія яких буде писатися на чистому аркуші, що не заплямований у гібридній інформаційній війні», - написав він.

Кононенко також додав, що залишає партійні посади у «Європейській солідарності».

«Також хочу дати можливість проявити себе молодим партійцям, тому полишаю партійні посади - це мій особистий внесок у створення «соціальних ліфтів» в Україні. Вірю в нашу молодь і завжди готовий її підтримати», - зазначив він.

Нагадаємо, партії «Європейська солідарність» і УДАР домовилися про спільний похід на вибори до Верховної Ради, вони також погодилися на формування спільного списку на основі праймеріз.

Як повідомлялося, народний депутат Олександр Грановський в середу, 29 травня, заявив, що вийшов з партії Блок Петра Порошенка.

Зазначимо, напередодні офіційно вийшов з БПП нардеп Сергій Каплін. А минулого тижня з БПП вийшли чотири нардепи: Світлана Заліщук, Аркадій Корнацький, Сергій Лещенко та Мустафа Найєм.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО