Українці створили ажіотаж через квитки на дебати: онлайн-бронювання недоступне

У системі онлайн-бронювання безкоштовних квитків на майбутні дебати між кандидатами в президенти Володимиром Зеленським та Петром Порошенком, які повинні відбутися 19 квітня на НСК Олімпійський о 19.00, стався збій.

Про це пише «Слово і Діло».

Бронювання квитків на дебати стартувало сьогодні вночі, 17 квітня, після відеозвернення Зеленського, який пообіцяв своєму еклекторату безкоштовні місця в фан-зоні в центрі стадіону.

На цей момент при переході на сайт debaty2019.org.ua, де можна забронювати квиток на дебати, з'являється повідомлення: «Даний захід тимчасово недоступно до продажу!, Захід Головні дебати КРАЇНИ (19.04.2019 19:00), Київ відключено!» .

Відомо, що квитки в фан-зону, на стоячі місця, можна отримати безкоштовно, хоча на сайті вказана символічна ціна в 1 копійку.

На 10:00 середи, 17 квітня, вільних місць було понад 50.

Раніше повідомлялося, що представники штабів кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського, а також НСК «Олімпійський» вчора уклали тристоронню угоду про проведення дебатів. Договір стосувався оренди стадіону на вечір 19 квітня.

Пізніше в НСК «Олімпійському» і в штабі Зеленського повідомили, що їм не відомо про трьохсторонні домовленості.

Президент Петро Порошенко має намір взяти участь у передвиборних дебатах на стадіоні НСК «Олімпійський» 19 квітня.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО